söndag 18 december 2011

Sockerbitar

Jag köpte tidningen Underbara idéer för några veckor sen. Den är full med roliga pyssel bl a hur man gör sockerbitar. Det var inte särskilt material krävande man behöver strösocker, vatten och en isbitsform av silikon. Man blandar sockret med lite vatten så att allt sockret är lite fuktigt och trycker ner det i formen. Mitt socker torkade i ett dygn och blev hårt som sockerbitar.


Igår hjälpte vi lillasyster att flytta, mannen spacklade lite och jag städade lite. Vi kunde inte vara kvar så länge eftersom att sonen lekte ute i vattnet och blev väldigt blöt.

Idag har dottern varit på julkonsert med sin farmor, sonen har varit på Tekniska kvarnen med farmors fästman. Jag och mannen handlade julklappar som ska slås in. Jag köpte lite ekologisk ull av ett märke som jag inte sett förut, Schachenmayr. Planen är att det ska bli ett par sockor.

1 kommentar:

  1. kbglhpuohijykth6ypoh6hpojuiujkouijouiok7jiukkkkkyy777kj7likooooooooooooooooooooooooyueeeee3eetsaahhkjlujmklhjyuiu
    hgknloyökolktohlkulhuj
    hjiykjhu
    juoj
    j
    jujkkoijlk8ou7iuokouio
    u7iujujiukjijukjukjujukjuiju7kjiiukouuiokluilkouiolkloukulklkuikoulköjiöulkljköjuljl
    ujujkllkkkuylyk
    uyithju§jhjuykhjykyj7ujjkluhjykuj








    to5iyoitoyi69u6iuy67uu76u67u
    yuo67iu
    76puio67ui97
    876i6u
    u67ui798
    788998
    7898
    hjiyujy








    oooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooo

    SvaraRadera