söndag 18 december 2011

Sockerbitar

Jag köpte tidningen Underbara idéer för några veckor sen. Den är full med roliga pyssel bl a hur man gör sockerbitar. Det var inte särskilt material krävande man behöver strösocker, vatten och en isbitsform av silikon. Man blandar sockret med lite vatten så att allt sockret är lite fuktigt och trycker ner det i formen. Mitt socker torkade i ett dygn och blev hårt som sockerbitar.


Igår hjälpte vi lillasyster att flytta, mannen spacklade lite och jag städade lite. Vi kunde inte vara kvar så länge eftersom att sonen lekte ute i vattnet och blev väldigt blöt.

Idag har dottern varit på julkonsert med sin farmor, sonen har varit på Tekniska kvarnen med farmors fästman. Jag och mannen handlade julklappar som ska slås in. Jag köpte lite ekologisk ull av ett märke som jag inte sett förut, Schachenmayr. Planen är att det ska bli ett par sockor.

1 kommentar:

 1. kbglhpuohijykth6ypoh6hpojuiujkouijouiok7jiukkkkkyy777kj7likooooooooooooooooooooooooyueeeee3eetsaahhkjlujmklhjyuiu
  hgknloyökolktohlkulhuj
  hjiykjhu
  juoj
  j
  jujkkoijlk8ou7iuokouio
  u7iujujiukjijukjukjujukjuiju7kjiiukouuiokluilkouiolkloukulklkuikoulköjiöulkljköjuljl
  ujujkllkkkuylyk
  uyithju§jhjuykhjykyj7ujjkluhjykuj
  to5iyoitoyi69u6iuy67uu76u67u
  yuo67iu
  76puio67ui97
  876i6u
  u67ui798
  788998
  7898
  hjiyujy
  oooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooo

  SvaraRadera