fredag 5 augusti 2011

Shopping

Idag har jag shoppat lite. Först kom det som jag hade shoppat på nätet. En svarvad virknål och en krokningsnål. På eftermiddagen åkte jag och A. till Hallsberg för att jag ville köpa garn till en tröja som jag har tänkt sticka, mönstret köpte jag förra våren så det börjar bli dags att sticka den snart. Med min vanliga tur var garnaffären stängd, den öppnar igen den 22 augusti. Vi åkte därför till den andra garnaffären där jag köpte ett nystan Tilda.
Tidigare i veckan var vi hos mina föräldrar, där plockade jag körsbär som jag kokade saft på. Den blev väldigt god. Igår när vi var där plockade jag mera körsbär som jag tänkte koka saft av. Jag vill göra spottsoppa också så jag får väl plocka mera körsbär. Receptet till saften hittade jag här.


Jag var ute i skogen i förrgår och plockade blåbär men det fanns inte så mycket att plocka. Det har förmodligen varit nån före mej som länsat blåbärsriset för när jag gick in en bit i skogen från stigen fanns det  lite bär, närmast stigen var det tomt. De bären bakade jag muffins på igår men de har inte fastnat på bild.

1 kommentar:

  1. Annars ska det vara ett riktigt dåligt blåbärs år i år

    SvaraRadera