tisdag 26 juli 2011

Syföreningsmöte

Då är det dags för första syföreningsmötet på min nya blogg.
I våras köpte jag nya virknålar i trä och till dem ville jag ha ett virknålsfodral så att jag inte tappar bort några. Stina var därför här med sin symaskin. Den var dock inte så pigg så sömmarna blev inte bra dessutom blev det för litet. Jag har därför sytt ett nytt fodral där alla virknålar får plats och inte trillar ut.14 virknålar får det plats. Tyget och bandet är från Panduro. I vintras köpte jag en fyndlåda från Panduro då var båda tygerna, bandet och lite av varje med i lådan.

3 kommentarer:

  1. Åh, ett sånt skulle jag verkligen behöva! Mina virknålar brukar vara på vift när jag ska använda dem... Panduro har många fina tyger. Ditt fodral blev ju hur sött som helst!

    SvaraRadera
  2. Jag klickade på bilden så långt det gick så att den till slut var på en egen sida. Sen kopierade jag den och sparade ner den i datorn och sen var det bara att lägga in den precis som de andra bilderna jag har på sidan.

    SvaraRadera
  3. Glömde skriva att jag gärna lånar till 2,5 stickor och testar om de ger rätt stickfasthet. Klockan på din blogg går för övrigt fel, reagerade på det när detta inlägg publicerades. Jag kollade vid 10 på fm och då hade det inte kommit upp och sen när det kom upp så stod det att det publicerades vid 7...Nu när jag skriver detta är klockan på min dator 23.12

    SvaraRadera